KDO SMO?

Smo oglaševalska agencija osredotočena in specializirana na mlado ciljno skupino, kar nas loči od ostalih obstoječih agencij na trgu.

Zaradi vsakodnevne interakcije z mladimi (dijaki, študenti) smo seznanjeni z vsemi novostmi, ki jih prinaša dijaško in študentsko življenje. Prav tako dobro poznamo tudi pomanjkljivosti in tegobe, ki pestijo vsakega mladega in smo ravno zaradi teh informacij v prednosti, saj jim lahko takoj ponudimo ravno to kar si želijo in s tem postavljamo nove smernice na različnih interesnih področjih.


Trenutno uspešno delamo predvsem na dveh področjih, to je sampling za naročnika Droga Kolinska d.o.o. za znamko Cockta, ter promocijske aktivnosti za podjetje Telemach d.o.o..

Naše vrednote so:

Prijateljstvo, povezanost, medsebojna pomoč, točnost, ustvarjalnost, solidarnost, iznajdljivost.

#Ekipa

Kako vam pomagamo pri povezovanju vaše blagovne znamke z mladimi?

Smo ekipa kreativnih mladih, ki skrbimo za večanje prepoznavnosti in priljubljenosti vaše blagovne znamke. V začetku našega sodelovanja bomo za vas pripravili predlog promocije vaše blagovne znamke med mladimi. Z našimi očmi bomo podrobno preučili skozi katere naše komunikacijske platforme bi lahko vašo blagovno znamko na čim bolj inovativen način približali mladim, predvsem preko kanalov, ki so danes mladim najbližji.

Temeljna komunikacija poteka preko naših ambasadorjev, ki so dinamični mladi, vpeti v študentsko življenje. So izurjeni v nastopanju in izkušeni v odnosih z mladimi, saj imajo do njih skoraj prijateljski odnos. So pravi profesionalci predvsem na področju samplinga in pobiranja kontaktov. Profesionalno skrbijo za to, da bo vaša blagovna znamka v očeh mladih pridobila večjo prepoznavnost in priljubljenost.

Prednosti in naša vizija

#prednosti

  •   velika moč na družabnih omrežjih (doseg preko 150.000 mladih)
  •   pobiranje kontaktov (izurjena ekipa študentskih ambasadorjev)
  •   sampling (win win situacija naročnika in študente)
  •   platforma (možnost brandiranja na coverjih, dogodkih, fakultetah..)
  •   sodelovanje s partnerjem Študentski Kampus
  •  lastni študentski ambasadorji

#vizija

Zajeti vse mlade v Sloveniji in širitev na Balkanski trg, ter postati vodilna oglaševalska agencija za mlade v Sloveniji na Balkanu.